logoProRent Aps


light_bulbMed base i Slagelse, er Prorent ApS din samarbejdspartner når det drejer sig om professionelt Lydudstyr. Prorent ApS er en sikker forbindelse til et unikt samarbejde på udlejningsfroten. Filosofien bag Prorent ApS er nemtlig udelukkende, at udleje lydprodukter, for ikke at gå i direkte konkurrence med egne kunder. Derfor beskæftiger vi også overhovedet ikke med nogen former for produktioner af bands, events eller lignende.

Prorent ApS’ vigtigste 3 kendetegne er

  • Fleksibilitet
  • kvalitet
  • planlægning

Vores kunder er de vigtigste for os, og vi gør alt for at sørge for vores kunder kan få bragt deres projekter til virkelighed.


pixel

Stort NETVÆRK AF PRODUKTER

NetworkForuden vores eget udlejningskatalog, som er primært består af lydprodukter fra amerikanske Meyer Sound, har Prorent ApS et stort netværk af samarbejdspartnere i både ind og udland, det er derfor muligt, at kunne håndtere forespørgsler på produkter, som ikke haves i vores egen portefølje.
pixel


pixel

Vi er stærke i tilbudsgivning

paper_planeProrent ApS skal betragtes som en stærk spiller i tilbudsgivning, så jeres muligheder for at realisere jeres tilbud bliver endnu bedre.
pixel


pixel

FÅ ET GODT TILBUD

pixel